Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ένας αγώνας για τον "Μαγούλα"

Κ. Χατζηκώνστας, Γ. Κωνσταντινίδης, Μιχ. Κωνσταντίνου,
Δημήτρης Μπέσης, Κ. Μπάκας, Δημ.Μπίρμπας
(φωτό: Παλαίμαχοι Πειραιά)
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «Αιγάλεω Α.Ο.» και οι συνάδελφοί τους από την «Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά» έπραξαν για ακόμη μια φορά το καθήκον τους απέναντι σε έναν αναξιοπαθούντα αθλητή που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Προχθές Τετάρτη, έδωσαν έναν φιλικό αγώνα μεταξύ τους στο δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω (κατόπιν ευγενικής παραχώρησης του Δήμου της πόλης, τον οποίο εκπροσώπησε ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας) με στόχο την οικονομική ενίσχυσή του βετεράνου άσου του «Σίτι» Μιχάλη ΚωνσταντίνουΜαγούλας»).


Οι παλαίμαχοι σε πλήρη παράταξη.
Ο αγώνας έληξε με νίκη των Αιγαλεωτών (5-2), χάρις σε τέρματα που σημείωσαν οι Καλογερόπουλος, Ζαμπέτας, Θ. Μακρής, Τάσσης και Σίνος. Ο «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» (προπονητής Ηλίας Συνοδινός) αγωνίσθηκε με τους Λαλιώτη (Μπέλα), Νταγκίνη, Τάσση, Συνοδινό, Τσιάκα, Κατσικογιάννη, Τεργιάκη, Ζαμπέτα, Μακρή, Τσιαμπουρή, Καλογερόπουλο (Θ. Κολοκοτρώνη, Βασιλειάδη, Ι. Σάμιο, Πλασκασοβίτη, Τσίλη, Σίνο).


Εκτός του δημάρχου Αιγάλεω το «παρών» έδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Μπέσης, ο εκπρόσωπος του Αιγάλεω Α.Ο. Φώτης Χρυσούλας και της «Ιεράπολης» Κωνσταντίνος Χατζηκώνστας, ο πρόεδρος των βετεράνων του Ατρόμητου Περιστερίου Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο προπονητής  Χρήστος Καλογήρου, οι παλαίμαχοι Αθανάσιος Κιούρκος και Δημήτρης Τοπάλης (ο τελευταίος δεν πήρε μέρος στον αγώνα, λόγω τραυματισμού).

Ποιος είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Μαγούλα Αττικής και ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές της εποχής του. Αγωνίσθηκε επί σειρά ετών στον Πανελευσινιακό, στο Αιγάλεω (7 σεζόν σε Α΄ και Β΄ Εθνική, από το 1972-73 έως και το 1978-79, συμπληρώνοντας 181 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και επιτυγχάνοντας συνολικά 31 τέρματα) και στον Εθνικό Αστέρα. Διακρινόταν για το «σκανδιναβικό» παρουσιαστικό του (κατάξανθος) και το «κεραυνοβόλο» του σουτ, που ήταν το φόβητρο των αντιπάλων τερματοφυλάκων.

Διαβάστε πλήρες ρεπορτάζ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...