Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φωτό: ctview.gr
Ντροπιαστικός αποκλεισμός για το Αιγάλεω από το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Αθηνών, χθες από τον Άρη Πετρούπολης (ομάδα της Α΄ κατηγορίας Αθήνας) μέσα στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" με σκορ 1 - 0. Σημειώνεται, ότι, είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που η ομάδα της Πετρούπολης αποκλείει το Αιγάλεω (!!) πέρσι όμως, το παιχνίδι δόθηκε στην έδρα της.



Με τη χθεσινή του επιτυχία ο Άρης Πετρούπολης (που σημειωτέον ότι είναι ο παλαιότερος Σ.Φ. Άρης Αθηνών) πέρασε στη φάση των "16" της διοργάνωσης. Την ομάδα της Πετρούπολης (η οποία πήρε τη νίκη από ένα γκολ του Σιδέρη στο 42ο λεπτό) προπονεί ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιά, του Θριάμβου κ.α. ομάδων, Αλέξης Γκλεγκλές.

Έτσι, μετά την ταπεινωτική ήττα που υπέστη το Αιγάλεω με σκορ 3 - 0 από τον Ηλυσιακό στο ουδέτερο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου την Κυριακή (στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής) ήρθε και νέα "ψυχρολουσία" για τους οπαδούς του "Σίτι" που έκπληκτοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να παραπαίει αγωνιστικά, παρά τις μεγάλες ελπίδες που έτρεφαν για μια επιτυχημένη χρονιά.

Οπωσδήποτε κάτι θα πρέπει να γίνει άμεσα εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου, έτσι ώστε η ομάδα να βρει το ρυθμό της και να διεκδικήσει το μοναδικό πλέον, στόχο που της απομένει. Κι αυτός, ασφαλώς, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο και εν-συνεχεία, η διεκδίκηση της (τελικής) ανόδου στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Το ΑΙΓΑΛΕΩ, ευτυχώς (ή δυστυχώς) ακόμη κι αν κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, όπως άλλωστε επιβάλλει η ένδοξη ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...