Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

5 στα 5 το μπάσκετ του "Σίτι"

Την 5η συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες για την Α΄ κατηγορία Ανδρών (Ε.Σ.Κ.Α.) πέτυχε χθες το βράδυ στο "Σταύρος Βενέτης" η ομάδα μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο., επικρατώντας άνετα του Ο.Φ.Η. Ηρακλείου με σκορ 96 - 54 (ημίχρονο 44-33). Το 'Σίτι' μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον επίσης αήττητο Ηλυσιακό (του Φώτση), έχοντας (αμφότεροι) 10 βαθμούς.



Για το συγκρότημα της πόλης μας (που προπονεί φέτος ο Δημήτρης Λιόγας με βοηθό τον Ιμπραημάκη) πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Οικονόμου (24 πόντοι) ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπάρδας (5, 1 τρ.), Τσαμπής (9), Καράβολας (17, 1 τρ.), Κούρτης (8), Κουκουράβας (7, 1 τρ.), Καλλινικίδης (11), Μούγιος (8), Πλουτέτσκι (6), Ντόκος (1) και Ναυπλιώτης (συμμετοχή).


  • Χωρίς νίκη παραμένει το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Αιγάλεω Α.Ο., έπειτα από τρεις αγώνες που έδωσε για το δύσκολο πρωτάθλημα της Pre League (Ε.Ο.ΠΕ.), ενώ ο Διαγόρας Δρυοπιδέων που μετέχει ως "νεοφώτιστος" στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής καλαθοσφαίρισης Ανδρών (Ε.Ο.Κ.) μέχρις στιγμής τα πάει αρκετά καλά, με 2 νίκες - 2 ήττες σε 4 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...