Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η Π.Α.Ε. Αιγάλεω με ελπίδες στην Α΄ Εθνική

Πριν από 34 ολόκληρα χρόνια, η τότε νεοσυσταθείσα Π.Α.Ε. Αιγάλεω με πρώτο πρόεδρο το Βίκτωρα Μητρόπουλο κινούνταν δραστήρια στις μετεγγραφές, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη για την "πρεμιέρα" της στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (σήμερα "Σούπερ Λίγκα") που τότε αναμενόταν η διοργάνωσή του.


Είχαν αποκτηθεί αρκετοί ικανοί ποδοσφαιριστές όπως οι Ερμής Κουρόπουλος (ΠΑΟ), Δημήτρης Μπεκιάρης (Κορίνθου), Στέφανος Παπαθεοδώρου (ΟΦΗ μέσω ΠΑΟ), Θανάσης Εμμανουήλ (Πιερικού), Δημήτρης Αλαφογιάννης (Βύζαντα Μεγάρων) ενώ επέστρεψαν οι  Θέμης Βάγγης από το Βύζαντα και ο  Ηλίας Συνοδινός από τον Ατρόμητο Πειραιώς.


  • Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε και το δημοσίευμα που παραθέτουμε, από το ηλεκτρονικό αρχείο της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ" (φύλλο: 18-7-1983)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...