Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Βραδιά πολιτισμού στο Άλσος Αιγάλεω.

Η θεατρική σκηνή, πιστή αναπαράσταση Κρητικού δωματίου
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δραστήριου συνδημότη μας Γιάννη Περράκη, του οποίου ο πολιτιστικός φορέας, το «Ιστορικό Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω» («Ι.Λ.Ο.Α.»)  σε συνεργασία με το «Μουσικοχορευτικό Όμιλο Βασσάλου» («Μ.Ο.Β.»)  και υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω, διοργάνωσαν από κοινού την ωραιότατη θεατρική παράσταση – Κρητική κωμωδία «Το Σηφαλιό παντρεύουνε και τα οζά κουρεύουνε» (του Γιώργου Φιλιππάκη) στο Δημοτικό Θέατρο Αιγάλεω «Αλέξης Μινωτής», εντός του άλσους του «Μπαρουτάδικου» προχθές το βράδυ (Σάββατο 24 Ιουνίου). 

Δυο πανέμορφες κοπέλες με παραδοσιακές στολές στην υποδοχή
Η παράσταση (την οποία ενίσχυσαν πολλές χορηγίες) πλαισιώθηκε από παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια που εκτέλεσαν άψογα τα Κρητικά συγκροτήματα. Η σκηνή του θεάτρου είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, χάρις στον πλούτο των εκθεμάτων που διαθέτει το Μουσείο του κ. Περράκη, στοιχείο που δεν πέρασε απαρατήρητο. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι οι Αιγαλιώτες φρόντισαν κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν πολλά τρόφιμα (η είσοδος στην εκδήλωση ήταν δωρεάν) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. 

Πλούσια η συλλογή τροφίμων
Ευχόμαστε τέτοιες δραστηριότητες να συνεχισθούν, προκειμένου η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο συνδυασμένη με τις δράσεις πολιτισμού να αποτελέσουν άρρηκτο δίδυμο ανακούφισης και συνδρομής, αλλά και ανύψωσης του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου όλων μας.


Κατάμεστη η εξέδρα του θεάτρου από πολύ νωρίς
















Άψογος οικοδεσπότης ο Γιάννης Περράκης, χαιρετά τον κόσμο
Λεβέντης Κρητίκαρος



















Προβατάκια για τις ανάγκες της παράστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...