Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Εμβληματικός Κώστας Παπουτσής!

Έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη πορεία του συλλόγου του Αιγάλεω Α.Ο., με το οποίο αγωνίσθηκε σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, από τη "Σούπερ Λίγκα" μέχρι τη Δ΄ Εθνική, αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας. Ο λόγος για τον Κώστα Παπουτσή, τον εδώ και λίγους μήνες  πρώτο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή του σωματείου, αφού, με την παρουσία του στο "Σίτι" από το καλοκαίρι του 1999 έως σήμερα (με σύντομες, ενδιάμεσες διακοπές) έγραψε το όνομά του στην κορυφή των "πιστών εραστών" της ομάδας μας, μπροστά ακόμη και από τον βιρτουόζο Δημήτρη Πηγαδίτη!


Με τη συμπλήρωση της φετινής χρονιάς, ο Παπουτσής έφτασε στις 341 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος (325 έχει ο Πηγαδίτης και 303 ο Φραγκίσκος Μαρτίνος), αλλά το επίτευγμά του δεν σταματάει εκεί! Έχει αγωνισθεί συνολικά σε 397 συναντήσεις κάθε επίσημης διοργάνωσης (αν προσμετρήσουμε τις συμμετοχές του σε Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Ιντερτότο, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και Κύπελλο ΕΠΣΑ) με αποτέλεσμα να υπολείπεται μόλις τρεις ακόμη, ώστε να πιάσει το "μαγικό" νούμερο 400!!!

Θα θυμούνται οι φίλαθλοι της ομάδας πως το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας είχε αποχωρήσει συνεχίζοντας στους Γαργαλιάνους, όπου σκόπευε να κλείσει την καριέρα του. Ήταν όμως τόση η αγάπη του και το μεγάλο του ενδιαφέρον για το Αιγάλεω, που δεν άντεξε μακριά του. Επέστρεψε στο σύλλογο, ενσωματώθηκε στην 11άδα από την τρίτη κιόλας αγωνιστική και μαζί με τους συμπαίκτες του την οδήγησε ξανά σε Εθνική κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...