Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

67 χρόνια από την άνοδο του Αιγάλεω στην Α΄ Αθηνών

Την Κυριακή συμπληρώνονται 67 ολόκληρα χρόνια (11 Ιουνίου 1950) από τη νίκη του Αιγάλεω στο γήπεδο της Ριζούπολης επί της Α.Ε. Χαλανδρίου (2 - 0) σε αγώνα κατάταξης για τον τίτλο του πρωταθλητή Β΄ κατηγορίας Αθηνών και την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου.

Καλό θα ήταν, η διοίκηση του συλλόγου να αναζητήσει πιθανούς επιζώντες ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής, ή εν πάση περιπτώσει τους απογόνους τους και να τιμήσει -διοργανώνοντας μια εκδήλωση- τη μνήμη των πρώτων, αλησμόνητων "σκαπανέων" που με τον ιδρώτα και συχνά με το ίδιο τους το αίμα, βοήθησαν να βλαστήσει το περήφανο "δένδρο" της ένδοξης ιστορίας του Αιγάλεω Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...