Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Το... Egaleo City ξανά στο προσκήνιο!

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης (φωτό) βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να σατιρίσει τις κυβερνητικές παλινωδίες διακωμωδώντας τις εκάστοτε δηλώσεις του εκπροσώπου της κυβέρνησης μέσα από ένα απολαυστικό άρθρο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα protagon.gr και έχει τίτλο: "Τουριστικές εξορμήσεις στο εξωτικό Αιγάλεω για στελέχη, οργανώνει ο Τζανακόπουλος"

Η πόλη μας προβάλλεται χάρις στην ευρηματικότητα του συντάκτη να συνδέσει το ύφος και ήθος των κατοίκων της, γνωστών στο πανελλήνιο για τη σκληρή μαγκιά τους, όπως ισχυρίζεται, με τις προσπάθειες του πολιτικού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να προσδώσει ένα διαφορετικό προφίλ στην ποιότητα της  ενημέρωσης χάρις στις δικές του, παλιές εμπειρίες στα σοκάκια του Αιγάλεω. Αναφορές στην «Αγία Αθανασία» και στο Βίκτωρα Μητρόπουλο», αλλά και στις αλάνες της περιοχής μας δε θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν από το σπαρταριστό κειμενάκι.2 σχόλια:

  1. Νίκο, η φωτογραφία δεν φαίνεται στον Microsoft Edge των Windows 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γιώργο, δοκίμασα πολλές φορές και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, αόρατη η εικόνα... Ίσως έχουν βάλει κάποιου είδους "φίλτρο"

      Διαγραφή

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...