Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Από το περιοδικό "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ"

Οι εικονιζόμενοι χαρακτήρες σίγουρα είναι οικείοι στους περισσότερους από τους φίλους των εικονογραφημένων περιοδικών που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του '70 και '80. Ο Λοχαγός Μαρκ, ο Μίστερ Μπλουφ, ο "Θλιμμένος Μπούφος" και ο κάπτεν "Γάντζος" συντρόφευαν με τις ιστορίες τους αγόρια και κορίτσια, κάποια εποχή που όλα έδειχναν πιο απλοϊκά, αλλά και πολύ πιο αυθεντικά.


Οι περιπέτειες του γενναιόκαρδου ηγέτη των "Λύκων του Οντάριο" και της παρέας του δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά το 1968 στο σύντομο πέρασμα από την εγχώρια εκδοτική σκηνή του έντυπου "Κάπτεν Σουϊγκ" (οίκος Φλεβοτόμου) για να συνεχισθούν από το εβδομαδιαίο "Όμπραξ" του Στέλιου Ανεμοδουρά (1971 - 1975), την "Περιπέτεια" του Γιώργου Ανεμοδουρά & της Κατερίνας Ρωσίου - Ανεμοδουρά (1983 - 1989) με αρκετές επανεκδόσεις και προσφάτως από τον μηνιαίο "Νέο ΜΠΛΕΚ" (σε περιορισμένο αριθμό τευχών) του Λεωκράτη Ανεμοδουρά (εκδόσεις "ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...