Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Το Σάββατο ο αγώνας της χρονιάς για το Σίτι!

Νέα Σμύρνη (9 Απριλίου 2015): Αιγάλεω - Χαραυγιακός 1-0
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια (Β' Ομίλου) στην Α΄ κατηγορία Αθήνας (Ε.Π.Σ.Α.) και πάλι καλείται να συμμετάσχει σε αγώνα κατάταξης ("μπαράζ") προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή της στην (ερασιτεχνική) Γ΄ Εθνική.


Σε αντίθεση με τις δυο προηγούμενες σεζόν όταν οι αντίπαλοι του "Σίτι" ήταν τρεις και οι αναμετρήσεις διπλές, καθώς περιλαμβάνονταν στον ίδιο προκριματικό Όμιλο και οι πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Πειραιά, φέτος ο αγώνας θα είναι "νοκ-άουτ" και θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, συγκεκριμένα στο στάδιο "Γεώργιος Καμάρας" της Ριζούπολης το ερχόμενο Σάββατο.

Αντίπαλος είναι ο Χαραυγιακός του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, η ομάδα που κατέκτησε μάλλον απρόσμενα το πρωτάθλημα του Α΄ Ομίλου και που τα τελευταία χρόνια έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τη δική μας ομάδα με πιο σημαντικό παιχνίδι τον τελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Α. πριν 2 χρόνια (φωτό sportifico.gr). Αναπάντεχη όμως ήταν και η επιτυχία του Αιγάλεω, καθώς από το -12 με τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό τελικά βρέθηκε στο +4 και υποσκέλισε πανηγυρικά τον αντίπαλό του, το σύλλογο από τον οποίο υπέστη τις δυο μοναδικές του ήττες φέτος, εντός αλλά και εκτός έδρας.
  • Αντίθετα με το ποδοσφαιρικό τμήμα που θα έχει σε 5 μέρες την ευκαιρία του να προαχθεί στη Γ΄ Εθνική, δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα μπάσκετ ανδρών του συλλόγου αφού δεν άντεξε στον τελευταίο της αγώνα μέσα στη Νέα Ιωνία και ηττήθηκε απ' τους γηπεδούχους τερματίζοντας έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Α΄ Ε.Σ.Κ.Α. και μένοντας δυστυχώς εκτός των αγώνων κατάταξης (θέσεις 2η - 5η).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...