Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Υπέρ πάντων αγώνας του μπάσκετ...

Κοντά στον τίτλο το ποδόσφαιρο!

Μπάσκετ Ανδρών (2016-17)
Αύριο Τετάρτη ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ (ανδρών) και η ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. καλείται να πάρει το "ροζ φύλλο" αγώνα μέσα στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική. Η αποστολή των παιδιών του Κώστα Μιχελιουδάκη (φωτό, αρχείο) κατέστη ιδιαίτερα δυσχερής ύστερα από τις πρόσφατες ήττες που έφεραν το "Σίτι" από τη 2η στην 6η θέση της βαθμολογίας.


Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο προπονητής του τμήματος εμμέσως πλην σαφώς έχει διατυπώσει κατηγορίες σχετικά με κάποιες δυνάμεις που δεν επιθυμούν τη συμμετοχή της ομάδας μας στους αγώνες κατάταξης, με βάση και τις τελευταίες διαιτησίες από τις οποίες υπήρξαν μεγάλα παράπονα εκ μέρους των παραγόντων του σωματείου.


"Καθάρισε" πάλι ο Βέρμπης (φωτό αρχείου) για το Αιγάλεω.
Αντίθετα, μια ανάσα από τον τίτλο στην Α΄Αθηνών (ΕΠΣΑ) όσον αφορά στον Β΄όμιλο, βρίσκεται το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του συλλόγου που -στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής) επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 του Κυπελλούχου Α.Σ. Σουρμένων και κατάφερε έτσι να υποσκελίσει κατά τρεις βαθμούς τον Πανερυθραϊκό (ηττήθηκε το Σάββατο στους Αγίους Αναργύρους με 1-0 από την τοπική ομάδα). Απομένει ο εκτός έδρας αγώνας με τον Αίαντα Ταύρου στον οποίο οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα θέλουν μόλις έναν πόντο για να στεφθούν πρωταθλητές Αθήνας για 3η συνεχόμενη χρονιά. Στο μεταξύ, "φουντώνουν" οι διάφορες φήμες σχετικά με τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στους δυο Αθηναίους πρωταθλητές ομίλων, καθώς οι πιέσεις για την αύξηση του αριθμού των συλλόγων που θα ανέλθουν στη Γ΄ Εθνική γίνονται όλο και εντονότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...