Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Μέλτσεστερ (Αγγλία) - Κοράντος (Πορτογαλία) : 2 - 0 (1973)

Ο Ρόυ Ρέης και οι συμπαίκτες του εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου των Βρυξελλών για να αντιμετωπίσουν την Πορτογαλική «Κοράντος» στον (fiction) τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης του 1973 (σύνθεση από το πρωτότυπο σχέδιο της αείμνηστης Yvonne Hutton). Οι περιπέτειες του Ρόυ και της ομάδας του (των περίφημων «Μέλτσεστερ Ρόβερς») αγαπήθηκαν πολύ και στη χώρα μας, καθώς φιλοξενήθηκαν από δυο διάσημα εβδομαδιαία περιοδικά. 


Αρχικά απ’ το «Ζαγκόρ» του Στέλιου Ανεμοδουρά (τα έτη 1971 - 1972) και στη συνέχεια απ’ το «Δυναμικό Αγόρι» του Νίκου Δεληγιώργη (έτη 1975 - 1983 και 1985 - 1992). Ανέκδοτες (στην Ελλάδα) ιστορίες της σειράς δημοσιεύθηκαν επίσης από τον Ιανουάριο του 2015 έως το Μάρτιο του 2016 στο περιοδικό «Νέος Μπλεκ» της εκδοτικής εταιρείας «ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ», με ιδιοκτήτη και γενικό υπεύθυνο το Λεωκράτη Ανεμοδουρά, εγγονό του Στ. Ανεμοδουρά. Τις ιστορίες επιμελήθηκε ο Χιώτης καθηγητής ξένων γλωσσών και λάτρης του Roy Race, Στράτος Καββάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...