Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ρετρό: Από τον Μάϊο του 1969!

Στις 11 Μαΐου του 1969, ημέρα Κυριακή, το Αιγάλεω και ο Απόλλων Αθηνών (σήμερα Σμύρνης) είχαν ρεπό για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και έτσι συναντήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της πόλης μας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από εφημερίδα της εποχής, ενώ παρατηρείστε ακόμη ποιες ομάδες αγωνίζονταν στη διοργάνωση της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (αποτελέσματα στη στήλη δεξιά του δημοσιεύματος) που τότε είχε 2 ομίλους.


Επισημαίνουμε ότι το "Σίτι" τη σεζόν 1968-69 είχε προπονητή το Θανάση Σούλη ("Κίνλεϋ") και τερμάτισε σε μια από τις καλύτερες θέσεις της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία, την έβδομη. Εκείνη η επιτυχία μάλιστα, του χάρισε τη συμμετοχή στο Βαλκανικό Κύπελλο ποδοσφαίρου της επόμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομη ιστορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

( του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη ) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εκθαμβωτική διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς κινηματογραφικού φεστι...