Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Έπιασε την πρώτη θέση το "Σίτι"

Φωτό: Sportifico.gr
Στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου βρέθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. μετά την προχθεσινή, σπουδαία επιτυχία του (3 - 0) εκτός έδρας, επί του ανανεωμένου Γ.Σ. Ηλιούπολης για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Αθήνας (ΕΠΣΑ).


Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της βαθμολογίας Πανερυθραϊκός έχασε την ίδια ώρα στο Χολαργό από την τοπική ομάδα με 2 - 0 και πλέον, οι δυο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην 1η θέση της κατάταξης. Απομένουν μόλις τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν και το Αιγάλεω μπορεί να ελπίζει για τον τίτλο μόνο αν καταφέρει να ξεπεράσει τον συνδιεκδικητή κατά (τουλάχιστον) έναν βαθμό, αφού ο Πανερυθραϊκός υπερτερεί σε περίπτωση (και) τελικής ισοβαθμίας, καθώς επικράτησε του "Σίτι" και στους δυο μεταξύ τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...