Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Υπέροχο θέαμα απ’ τους βετεράνους Αιγάλεω και Εθνικού (3-5)



Παραταγμένες οι δυο ομάδες πριν την έναρξη.


Εξαιρετικής ποιότητας ποδοσφαιρική δράση απόλαυσαν οι θεατές του φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων παικτών Αιγάλεω ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») κι Εθνικού Πειραιώς, που βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» και που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 5-3. Με συναρπαστική την εναλλαγή στο σκορ ανά ημίχρονο (κρατήθηκαν δυο 35λεπτα απ’ το διαιτητή Φάντι Χάνα) οι αντίπαλοι μοιράστηκαν εντυπώσεις και γκολ. Το πρώτο μέρος βρήκε τους φιλοξενούμενους υπέρτερους σε δυνάμεις, ενώ στην επανάληψη η εξέλιξη ήταν αμφίρροπη.

"Συναγερμός" μπροστά στην εστία του Κώστα Λαλιώτη.
Ο Παπαχρόνης με έξοχη ατομική ενέργεια και ο Μήτσης με σουτ-βολέ χάρισαν ένα σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά (2-0), αλλά ο Τσιαμπουρής με κοντινό πλασέ έπειτα από άψογο συνδυασμό των Μπάρκογλου – Κελεσίδη μείωσε ακριβώς στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο β΄μέρος ο Ζελενίτσας  με κοντινό σουτ «έγραψε» το 3-1 υπέρ του Εθνικού, όμως δυο ακόμη αιγαλιώτικα τέρματα από τον διακριθέντα Μπάρκογλου (με γωνιακό σουτ κατόπιν σέντρας του Τσιαμπουρή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ από πάσα του Κελεσίδη) έφεραν την προσωρινή ισοφάριση για το Αιγάλεω (3-3), έως ότου ο Μήτσης με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαχρόνης και ο Γιώργος Αθανασιάδης με αριστερό φαλτσαριστό σουτ -από εκείνα που είχε παλαιότερα συνηθίσει τους Έλληνες φιλάθλους- διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω (προπονητής Ηλίας Συνοδινός): Λαλιώτης, Π. Κατσικογιάννης, Τσιάκας, Συνοδινός, Τζανουδάκης, Μπρέχας, Τσιαμπουρής, Θ. Κολοκοτρώνης, Ζαμπέτας, Κελεσίδης, Μπάρκογλου (Τοπάλης, Κ. Αλεξόπουλος, Πλασκασοβίτης, Πλούμπης, Σίνος)

Εθνικός (πρόεδρος Δημ. Κολοβός, προπονητής Δημ. Χόρτσας): Βαμβακούσης, Ντρέλιας, Απ. Δημόπουλος, Ασλάνης, Χαραλαμπόπουλος, Ζελένιτσας, Μήτσης, Σεμερτζίδης, Τσιμπάκης, Αθανασιάδης, Παπαχρόνης (Ν. Γκουλής, Ναστόπουλος, Άνινος, Χρ. Σταματάκης)

Γιάννης Μαντζουράνης - Νίκος Γκουλής.

Θωμάς Φούφλης - Μαρία Φούφλη.
Το «παρών» έδωσαν επίσης (δίχως να αγωνισθούν) οι παλαίμαχοι Πέτρος Ζερβουδάκης, Τάκης Μαρκόπουλος, Γιάννης Νταγκίνης, Γιάννης Σάμιος, Σπύρος Λαγκαδίτης, Δημήτρης Γεωργάρας, Λεωνίδας Τζακάκος, Καρυοφύλλης (Αθηναϊκού), Νίκος Βλάμης (πρώην παράγων της Προοδευτικής), Θωμάς Φούφλης, όπως και οι προπονητές Χρήστος Καλογήρου, Κώστας Χίος, Σπύρος Κολοκοτρώνης και Βαγγέλης Κουρεντζής.  Έθελξε για άλλη μια φορά με τη στεντόρεια φωνή του ο αειθαλής Γιάννης Μαντζουράνης Εθνικάρας»), ενώ χρέη ιατρού αγώνα εκτέλεσε η βοηθός φυσιοθεραπεύτρια Μαρία Φούφλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...