Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Πιο κοντά στην κορυφή το μπάσκετ ανδρών!

Φωτό: ΕΣΚΑ
Μετά την προχθεσινή εντός έδρας επιτυχία επί του ισχυρού Ηλυσιακού (67 - 50) το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης στην έναρξη των αγώνων του β΄γύρου για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Όπως φαίνεται κι απ' τη διακύμανση του σκορ (δεκάλεπτα: 11-16, 30-27 ημ., 46-41, 67-50 τελ.) το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με αμφίρροπη εξέλιξη μέχρι το ξεκίνημα της 4ης περιόδου, οπότε το "Σίτι" με ξέσπασμα ξέφυγε και πήρε τη σπουδαία νίκη, παραμένοντας στο "χορό" της διεκδίκησης της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.


Αιγάλεω (Μιχελιουδάκης Κ., Θωμόπουλος Γ.): Κυριακόπουλος 18 (2), Μούγιος 14, Βαρθακοκοίλης 9, Ζαμπέτας 8 (1), Χανιώτης Αλ. 7, Παπαϊωάννου 4 (1), Κούτρας 4, Χανιώτης Δημ. 3 (1), Τσατσάνης, Καλλιγάς, Οικονόμου, Ντόμαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...