Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Σαν σήμερα: "Σώου" Αλέφαντου στο "Σίτι"!



Σαν σήμερα, στις 9 Δεκεμβρίου του 1984: Η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 με τον Πανιώνιο (είχε ισοφαρίσει ο Λάκης Σημαιοφορίδης το γκολ του Γιώργου Καραμίχαλου με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι) για τη 10η αγωνιστική της Α’ Εθνικής, σε ένα νευρικό, σκληρό και επεισοδιακό παιχνίδι που οι περισσότεροι οπαδοί μας το θυμούνται εξαιτίας του «σώου», στο οποίο «πρωταγωνίστησε» ο τότε τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών Νίκος Αλέφαντος! Παραθέτουμε απόσπασμα από το ρεπορτάζ της αναμέτρησης που έγραψε ο αείμνηστος αθλητικογράφος Κώστας Κυριαζής στο φύλλο της "Αθλητικής Φωνής" της Δευτέρας, 10-12-1984.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...