Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

"Καλαμάτας": Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές!

Σε "ψυχή" της νεοσυσταθείσης ομάδας του Θεμιστοκλή Αιγάλεω (η οποία μετέχει από πέρσι στη Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών) έχει εξελιχθεί ο εκλεκτός φίλος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, περισσότερο γνωστός σαν "Καλαμάτας" λόγω της καταγωγής του.  Πρόσφατα μάλιστα, ο ίδιος, χαριτολογώντας ανέφερε στο συν-διαχειριστή του "Αθλόμετρου" (και παλαιό του συμπαίκτη στους ερασιτέχνες του Αιγάλεω Α.Ο.) Γιώργο Καφετζή ότι εκτελεί παράλληλα, χρέη προέδρου και προπονητή σε αυτό το σύλλογο. Ο Γιώργος είναι βετεράνος διεθνής 'άσος' με τεράστια καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ επίσης ποδοσφαιριστές με αξιοσημείωτη σταδιοδρομία έγιναν και οι δυο γιοι του, Κώστας (διπλωματούχος Γυμναστής των ΤΕΦΑΑ) και Παναγιώτης.



Παραθέτουμε το λήμμα του Γιώργου, όπως το έχουμε αναρτήσει στην ελληνική βικιπαίδεια.


Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος (γεν. Καλαμάτα, 27 Ιανουαρίου 1964) είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, που αγωνιζόταν σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αλλά και σε εκείνη του ανασταλτικού μέσου.
Ξεκίνησε από την εφηβική ομάδα του Αιγάλεω, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, περιόδου 1980-81.
Με την ομάδα του «Σίτι» έπαιξε για 6 συνεχείς χρονιές (σε Β’ και Α’ Εθνική) και το Δεκέμβριο του 1986 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Απόλλωνα της Αθήνας.
Στο σύλλογο της Ριζούπολης έκανε σπουδαία πορεία τα επόμενα τρία χρόνια, όμως ένας τραυματισμός στη μέση του τον ανάγκασε να τερματίσει πρόωρα την επαγελματική του καριέρα το 1990, με τη φανέλα του Ατρομήτου Αθ.. Σε ερασιτεχνικό επίπεδο ωστόσο, αγωνίσθηκε στη συνέχεια στον Θεμιστοκλή και στο Ζέφυρο Αιγάλεω.
Είχε το προσωνύμιο «Καλαμάτας», λόγω της καταγωγής του. Έχει δυο γιους που είναι επίσης επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Και οι δυο γιοί του (Παναγιώτης και Κώστας) αγωνίσθηκαν (κατά καιρούς) με τα χρώματα του Αιγάλεω.
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος τα τελευταία χρόνια είναι διευθυντής του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ενώ έχει διατελέσει και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω ΑΟ.

539 views (29/12-6/1)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...