Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές και πίστη για την άνοδο!



Φωτό: http://aoaigaleo.gr


"Γιώρας: «Στο τέλος θα είμαστε εμείς πρωταθλητές»

Αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Α.Ο. Αιγάλεω και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοση του με την ‘κυανόλευκη’ φανέλα. Η παρουσία του την περασμένη σεζόν άλλωστε αυτό προέβλεπε αφού όσες φορές αγωνίστηκε κάτω από την εστία του Φωστήρα τα πήγε εξαιρετικά.


Ο λόγος για τον Γιάννη Γιώρα ο οποίος μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας μας αναφέρθηκε στην πορεία του Αιγάλεω λέγοντας:
Σίγουρα η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε γιατι ο στόχος ειναι ενας και μοναδικός, δηλαδή η κατάληψη της πρώτης θέσης. Όλοι μαζί δουλεύουμε για αυτό το σκοπό και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε’.
Ερωτηθείς για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που έχει σημείωσε η ομάδα στο πρωτάθλημα υποστήριξε:

Σταθήκαμε αρκετά άτυχοι από το ξεκίνημα της σεζόν αφού είχαμε αρκετούς τραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να βρούμε ρυθμό, όμως με την επιστροφή αρκετών παιδιών και τη σκληρή δουλειά που γίνεται, η ομάδα απέκτησε σταθερότητα και αυτό έχει ως συνέπεια να έχουμε επιστρέψει στις επιτυχίες’.
Κληθείς να απαντήσει για τη σημαντική συμβολή του κόσμου από την πρώτη ημέρα, ο Γιάννης Γιώρας δήλωσε:
Ο κοσμος ειναι ενα πολυ σημαντικο κεφάλαιο στην δυναμικής της ομάδας. Σιγουρα τα μεχρι τωρα αποτελέσματα μας τους εχουν απογοητεύσει αλλα το πιστευω και ειμαι σίγουρος πως στο τελος της σεζον θα κάνουμε χαρούμενο όλον τον κοσμο του Αιγάλεω’.
Στον επίλογο του, ο ικανός πορτιέρο αναφέρθηκε για τη συνέχεια που περιμένει το Αιγάλεω λέγοντας:
Μπροστά μας έχουμε 16 αγώνες οι οποίοι για εμάς είναι 16 τελικοί. Κοιτάμε κάθε ματς πλέον ξεχωριστά και παίζουμε μονο για ενα αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι μέσα απο την καθημερινή σκληρη προπονηση μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο και ετσι να καλύψουμε την διαφορα απο την πρώτη θέση.
Τέλος εύχομαι καλη χρονια σε όλον τον κοσμο. Η νεα χρονια να φερει υγεια, αγαπη και ευτυχία σε ολους".

2 σχόλια:

  1. Από όσο ξέρω μόνο ο Ρούσσος, κι αυτός όμως προέρχεται από τη (γειτονική) Αγία Βαρβάρα. Είναι ανιψιός του αείμνηστου φωτορεπόρτερ των γηπέδων μας, Νικόλαου Ρούσσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...