Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικό ελπίδας και αλληλεγγύης

Φωτό: Τάσος Δενδρινός
Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρις στη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου το φιλικό ανθρωπιστικού χαρακτήρα για την οικονομική ενίσχυση νεαρού αθλητή του Αιγάλεω Α.Ο. στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" μεταξύ του "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." (βετεράνοι Αιγάλεω) και αντιπροσωπευτικής ομάδας του Π.Σ.Α.Π. με την τελευταία να παίρνει μια συμβολική νίκη (4-1). Οι παλαίμαχοι παίκτες και των δυο ομάδων ξε-τύλιξαν πάνω στο χορτάρι του δημοτικού γηπέδου Αιγάλεω το σπουδαίο τους ταλέντο και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές. Το ¨παρών" στην αναμέτρηση έδωσαν ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. Γιάννης Παλτόγλου, ο αντιπρόεδρος Αντώνης Τιρτιράκης (ο οποίος δεξιώθηκε τις δυο αποστολές μετά το παιχνίδι) ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Φώτης Χρυσούλας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και γενικά πολλοί εκπρόσωποι της κοινωνικής και αθλητικής ζωής της πόλης.


Στο αγωνιστικό μέρος οι δυο ομάδες "μονομάχησαν" δυνατά πάνω στο τερέν με τους φιλοξενούμενους άσους του Π.Σ.Α.Π. να επικρατούν τελικά, με το ευρύ 4-1 (ημίχρονο 2-1), χάρις σε τέρματα των Χάρη Κοπιτσή (1-0), Λουτσιάνο Ντε Σόουζα 2 γκολ (2-1 και 4-1) και Δημήτρη Καλύκα (3-1), ενώ ενδιάμεσα (α' ημίχρονο) είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Γιώργος Μπάρκογλου.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Βαμβακούσης απέκρουσε πέναλτι του σπεσιαλίστα Λουτσιάνο πριν το 4-1. Το αγώνα διαιτήτευσαν με άψογο τρόπο οι Χρήστος Χαρμεζίσης (ρέφερι), Σωτήριος Μπόνος και Ευστάθιος Βουτσινάς (βοηθοί).

Ο Μπάμπης Ζελένιτσας παρέταξε για τον ΠΣΑΠ σαν αρχική ενδεκάδα τους Σουλογάννη, Μπενετάτο, Διαμάντη, Καλύκα, Κολοβό, Μπατίστα, Κοπιτσή, Πουρσανίδη, Φραντζέσκο, Λουτσιάνο, Θεόφιλο Καρασαβίδη, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Πούλιος, Σταμάτης Συρίγος, Χατζηαλέξης, Παπαδόπουλος και Λαζάρου.

Για το Αιγάλεω ξεκίνησαν οι Κώστας Λαλιώτης, Χρήστος Τάσσης, Σπύρος Τσίλης, Τάσος Τσιάκας, Ηλίας Συνοδινός, Τάκης Κατσικογιάννης, Λεωνίδας Δαμουράς, Θωμάς Μακρής, Δημήτρης Τσιαμπουρής, Γιώργος Μπάρκογλου και Κώστας Κατσαρός. Στο β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Βαμβακούσης, Άρης Βασιλειάδης, Θοδωρής Τεργιάκης, Γιώργος Πλασκασοβίτης, Πέτρος Δημητρίου, Αντώνης Ρούσσος, Δημήτρης Μαγιάσης. Το "παρών" έδωσαν ακόμη ο προπονητής Χρήστος Καλογήρου, οι Κώστας Μπρέχας, Δημήτρης Τοπάλης, Σπύρος Λαγκαδίτης, Παντελής Τζανουδάκης, Άγγελος Κελεσίδης, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Τάκης Μανδραφλής, Κώστας Αλεξόπουλος, Μάκης Γκουντής, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Τάκης Μαρκόπουλος, Νίκος Τσιαμπουρής, Αθανάσιος Κιούρκος, Παναγιώτης Καλοχωρίδης, Σόφος Κουλίδης, Μήτσος Εξωμανίδης, Βαγγέλης Συρίγος, αρκετοί εν-ενεργεία ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω (Κώστας Παπουτσής, Δημήτρης Βέρμπης, Καλογερής κ.α.) Τη δημοσιογραφική κάλυψη είχαν οι αθλητικογράφοι Χρήστος Κωνσταντακόπουλος και Νίκος Δελαγραμμάτικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...