Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Σαν σήμερα: Απόλλων Αθηνών - Αιγάλεω 2 - 2Ο Αθανασιάδης πλασάρει το Στογιάνοβιτς (2-2)

Στις 30 Δεκεμβρίου του 1984 και από τέρμα του πρώην Αιγαλιώτη Γιώργου Αθανασιάδη στις καθυστερήσεις (93ο λεπτό) ενώ τρεις συμπαίκτες του βρίσκονταν σε θέση οφ-σάϊντ που δεν υποδείχθηκε, το Αιγάλεω έχασε τη νίκη (τελικό σκορ 2-2) στο γήπεδο του Ταύρου με τον Απόλλωνα Αθηνών και μαζί τις ελπίδες του για παραμονή στην Α’ Εθνική. 

 
Στο παιχνίδι εκείνο -που ήταν για τη 12η αγωνιστική της περιόδου και είχε διεξαχθεί κάτω από συνεχή βροχόπτωση- τα τέρματα της ομάδας μας (που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0) είχαν σημειώσει ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης και ο Δημήτρης Πηγαδίτης με πέναλτι, ενώ οι –τυπικά- γηπεδούχοι ‘απάντησαν’ στην επανάληψη μειώνοντας αρχικά το σκορ με το Χρήστο Φίλτσο, μετέπειτα παίκτη του Αιγάλεω. Επίσης, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λευτέρης Πουπάκης (κι αυτός παλιός Αιγαλιώτης) απέκρουσε στην επανάληψη δεύτερο πέναλτι του Πηγαδίτη, ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...