Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Το "ύστατο χαίρε" στον Αλέξανδρο Σταυρόπουλο

Φωτό: Γιάννης Περράκης
Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η ταφή του παλαιού προέδρου του Αιγάλεω Α.Ο. Αλέξανδρου Σταυρόπουλου στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών. Προηγουμένως, τελέσθηκε η Εξώδιος Ακολουθία από τον Ιερό Ναό του "Εσταυρωμένου" ('Ύψωσης Τιμίου Σταυρού', Αιγάλεω). Πλήθος κόσμου συνόδεψε τον εκλιπόντα έως την τελευταία του κατοικία.






Μεταξύ των πολλών παρισταμένων στην εκκλησία, διακρίναμε τον πρώην δήμαρχο Αιγάλεω Γιάννη Μυστακόπουλο, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γιάννη Γκίκα, τον ιδρυτή του 'Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω' Γιάννη Περράκη, τον πρόεδρο της 'Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων' Κυριάκο Μπατσάρα. Εκ μέρους της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. ήταν ο γενικός αρχηγός Φώτης Χρυσούλας όπως και οι πρώην παράγοντες Κ. Ζαχαρόπουλος, Διονυσόπουλος, Γ. Χανιώτης, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω Ανδρέας Αναστασόπουλος, Νίκος Γονίδης, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Τάκης Μαρκόπουλος, Νίκος Τσιαμπουρής κ.α. Στεφάνι στη μνήμη του Αλέκου Σταυρόπουλου κατέθεσε ο σύνδεσμος των βετεράνων παικτών της ομάδας ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.")

Το 'Αθλόμετρο" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε. Ο γράφων δεν ξεχνώ ποτέ τη μεγάλη φιλία που συνέδεε τον κύριο Αλέκο με τον αείμνηστο πατέρα μου, αλλά και τη συμπαράσταση του εκλιπόντος όλα τα προηγούμενα χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...