Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Συγκροτήθηκαν σε Σώμα οι βετεράνοι του "Σίτι"

Στιγμιότυπο από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Συνεδρίασαν χθες στα γραφεία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της επόμενης διετίας (2017-2018) που συγκροτήθηκε ως εξής: Πρόεδρος (για τρίτη συνεχόμενη θητεία) ανέλαβε ο Τάκης Κατσικογιάννης, αντιπρόεδροι οι Τάκης Τσαλαμάγκας και Δημήτρης Τσιαμπουρής, γραμματέας ο Παντελής Τζανουδάκης, ταμίας ο Ηλίας Συνοδινός και αναπληρωτής ταμίας ο Κώστας Μπρέχας, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων οι Γιάννης Νταγκίνης, Γιάννης Σάμιος και μέλος ο Σπύρος Λαγκαδίτης, ενώ αναπληρωματικά μέλη έχουν εκλεγεί ο Κώστας Βαμβακούσης και ο  Άρης Βασιλειάδης.


  • Ο επόμενος αγώνας των βετεράνων του "Σίτι" έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο γήπεδο της Νίκαιας, με αντίπαλο την Προοδευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...