Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το Αιγάλεω έχασε (2 - 1) απ' τους Νέους του ΟΣΦΠ!



Εξ΄αφορμής του προχθεσινού αναβληθέντα αγώνα με τον Αθηναϊκό, για τον οποίο σήμερα η ΕΠΣΑ θα αποφασίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του, η ανδρική ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. έδωσε χθες το απόγευμα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου των «ερυθρολεύκων» στου Ρέντη, απ’ την οποία ηττήθηκε με 2 – 1. Το «Σίτι» προηγήθηκε στο σκορ (40ο λεπτό) με τον Δημήτρη Βέρμπη (στη φωτό ο ίδιος, από παλαιότερη αναμέτρηση Αιγάλεω – Ελπιδοφόρου, σε διεκδίκηση της μπάλας με το Στριμμένο) που σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς στο οποίο χρησιμοποιείται μετά την πρόσφατη αποθεραπεία του. 

Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Βούζα, ωστόσο, «απάντησαν» στο δεύτερο ημίχρονο με δυο τέρματα (69’ Ξενιτίδης, 82’ Κωστανάσιος) και πήραν τη νίκη.

Οι συνθέσεις των αντιπάλων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Αγγελόπουλος, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Κουγιός, Αμπάρα, Αγγελόπουλος, Πέιος, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος, Τσιλίκης, Καμπετσής ( Γαβαλάς, Χατζηχρήστου, Ράμα,  Μαρκουλάκης, Παπαγεωργίου, Ξενιτίδης, Μπέκος, Αντωνόπουλος, Καράδαης). 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αρζένης): Βαμβακάς, Κολοβός, Μπρεστοβίσκι, Αρβανίτης, Μεταλλινός, Κωτσερίδης, Σταύρου, Κοντιζάς, Βέρμπης, Στάμος, Τζανέτος (Πανούσης, Πανίδης, Τουλουβασίλης, Ναυπλιώτης, Καλογέρης, Παπαθανασίου, Βάσος, Λοϊζίδης, Αραμπαντζής, Ρούσσος, Μπλέτσας). 

(Πηγή: www.olympiacos.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...