Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Το Μπαρουτάδικο του Αιγάλεω στο χώρο και στο χρόνο

Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείψει από καμία βιβλιοθήκη και από ούτε έναν μικρό μαθητή ή μαθήτρια της πόλης μας. Διότι η γνώση της ιστορίας ενός τόπου και ενός λαού είναι εκείνη που του εξασφαλίζει τη συνέχεια και τη ζωή. Όποιος ξεχνά ή αγνοεί το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να αφανισθεί...

Μια προσπάθεια που έφτασε στη δικαίωση έπειτα από κόπους ετών, ένα έργο μνημειώδες (380 σελίδων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό) που επιμελήθηκαν οι Αιγαλιώτισες εκπαιδευτικοί Φωτεινή Κ. Καράμπελα (δυστυχώς δεν πρόλαβε να το δει ολοκληρωμένο) και Ευαγγελία (Λίτσα) Β. Αγαπητού. 

Τη χρηματοδότηση του έργου (που πρόσφατα παρουσιάσθηκε επίσημα στο πνευματικό κέντρο της πόλης μας "Γιάννης Ρίτσος") ανέλαβε εξ' ολοκλήρου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων Κυριάκος Μπατσάρας και τα έσοδα από την πώλησή του (κόστος 15 ευρώ) προορίζονται για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω.

Το βιβλίο το βρίσκετε και στις εκδόσεις "Γόρδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...