Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Εφημερίδα "ΑΙΓΑΛΕΩ": Πλέον και σε ψηφιακή έκδοση!

Εφημερίδα "Αιγάλεω" (Σεπτέμβριος 2016)
Η τοπική, μηνιαία εφημερίδα "ΑΙΓΑΛΕΩ" του συνδημότη δημοσιογράφου κ. Γιώργου Καφετζή εκδίδεται στην πόλη μας συνεχώς από το Φεβρουάριο του 1985. Πλέον, το φύλλο αποστέλλεται σε συνδρομητές ανά την Ελλάδα σε 14σέλιδη, ψηφιακή μορφή (pdf) ενώ εναλλακτικά υπάρχει και το κλασικό, έντυπο 6σέλιδο που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί είτε από τα γραφεία της εφημερίδας "Γκαλερί Καφετζή" (Γρηγορίου Κυδωνιών 15, τηλ. 2105909350) είτε από επιλεγμένα σημεία (περίπτερα κλπ) του Αιγάλεω.

Ο κ. Καφετζής είναι ο πρώτος άνθρωπος που μου παραχώρησε "βήμα" στην εφημερίδα του εδώ και 20 έτη (1996) και για άλλη μια φορά τον ευχαριστώ. Αξίζει τον κόπο να προμηθευτείτε την εφημερίδα, της οποίας τα χαρακτηριστικά είναι η αγάπη για τον τόπο μας, η ειλικρίνεια, η αυστηρή κριτική και ο πλουραλισμός των απόψεων που φιλοξενούνται. Παραθέτουμε το πρωτοσέλιδο του φύλλου που κυκλοφορεί (Σεπτεμβρίου 2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...