Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αιγάλεω – Ιεράπολη 2-1 στο τοπικό ντέρμπι βετεράνων.

Υπέροχο ποδόσφαιρο παίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ΔΑΚ Αιγάλεω «Εύα Χριστοδούλου» ανάμεσα στους «συντοπίτες» Αιγάλεω και Ιεράπολη, με τους βετεράνους του «Σίτι» να είναι οι τελικοί νικητές (2-1). Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με ρυθμό και εναλλασσόμενες φάσεις και με αβέβαιη έκβαση έως τη συμπλήρωση των δυο 40λέπτων, που κρατήθηκαν από το διαιτητή Αλέξανδρο Ψυνάκο. 

Σκόρερ αναδείχθηκαν ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα του Αιγάλεω και ο Γκουρνέλος της Ιεράπολης, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.


Γιάννης Σάμιος - Μιχάλης Παπαδάκης
("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.")
Το Αιγάλεω, το οποίο είχε πολλές ελλείψεις λόγω ασθενειών, τραυματισμών κλπ,  ξεκίνησε με τους Τάκη Αρκαδιανό και Κώστα Ζαμπέτα (που κανονικά ανήκουν στο δυναμικό της Ιεράπολης) στην εντεκάδα του και τους Λαλιώτη, Τοπάλη, Μιχ. Παπαδάκη, Τσιάκα, Συνοδινό (προπονητής), Ι. Σάμιο (στο β΄ μέρος τον αντικατέστησε ο Αλ. Γουνόπουλος), Δ. Τσιαμπουρή, Μπάρκογλου και Τάσση, ενώ παρών, χωρίς να αγωνισθεί, ήταν ο Κώστας Βαμβακούσης, όπως και ο παλαίμαχος άσσος Τάκης Μαρκόπουλος, ο βετεράνος Μιχάλης Καραμπαλίκης και ο προπονητής Κώστας Χίος.

Ιεράπολη
Η Ιεράπολη, την οποία εκπροσώπησαν ο προπονητής των παλαιμάχων (και νέος πρόεδρος του συλλόγου) Γιάννης Γρηγοριάδης και ο έφορος Νίκος Ματσούκης, άρχισε με πρώτη  ενδεκάδα τους Τσιαντούλα, Οικονομάκη, Κ. Κανελλόπουλο, Λαρεντζάκη, Ξυράφη, Κουρούβανη, Βαζιουράκη, Χαλβατζή, Γκουρνέλο, Κρασονικολάκη και τον (πρόεδρο των βετεράνων) Μιχάλη Προεστάκη, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και οι Δαρδανός, Μπουρέκας, Βαμβακίδης, Κατσιαούνης και Δουλάκης.


  • Το επόμενο παιχνίδι των βετεράνων του Αιγάλεω «ΣΥΒΕΠΑΠ» θα δοθεί στη μνήμη του Μπάμπη Αξιώτη, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...