Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Κοντά στον τίτλο το ποδόσφαιρο, έπεσαν οι μπασκετικοί...

Χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε στο 55ο λεπτό ο υψηλόσωμος φορ Λαμπρογεώργος (φωτό αρχείου) το Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα και από τους Αγίους Αναργύρους επικρατώντας (1-0) της τοπικής και κινδυνεύουσας με υποβιβασμό στη Β΄ Αθήνας, Ελπίδας. Ο αγώνας χαρακτηρίσθηκε από τη σθεναρή αντίδραση των γηπεδούχων, η οποία είχε άμεση σχέση με τον αποσυντονισμό της ομάδας του Άγγελου Πυρένη λόγω των δυο αναγκαστικών αλλαγών που χρειάσθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου.


Αιγάλεω: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Μπουγάτσιας (30' λόγω τραυματισμού Λαμπρογεώργος), Τζανετάκος (74' Κ. Κωνσταντόπουλος), Τσαρκάνι (3', λ.τ. Βουτυράς).

Αντίθετα με το ποδόσφαιρο, αμφότεροι οι καλαθοσφαιρικοί εκπρόσωποι της πόλης μας Διαγόρας Δρυοπιδέων και Αιγάλεω Α.Ο. υπέστησαν οδυνηρές ήττες, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη νέα επιτυχία της Πεύκης, τους φέρνουν πια 'με το ενάμισυ πόδι' στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, τέσσερις μόλις αγώνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στη Γ΄ Εθνική (2ος όμιλος Νότου).

  • Τα αποτελέσματα: Διαγόρας-Κορωπί 73-83 και Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Αιγάλεω 88-53.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...