Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Από αναβολή σε αναβολή ο Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Προς νέα αναβολή οδεύει ο καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής του Τελικού αγώνα για το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Αθηνών μεταξύ του Αιγάλεω Α.Ο. και του Χαραυγιακού, έπειτα και από τη χθεσινή κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ενώ οι παράγοντες της Ένωσης Αθηνών προσανατολίζονταν για τον ορισμό του αγώνα στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" της Ριζούπολης, ο Απόλλων Σμύρνης κληρώθηκε να αγωνισθεί εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, αποκλείοντας το ενδεχόμενο αυτό.

Ως γνωστό, η αρχικά καθορισμένη ημερομηνία του Τελικού ήταν για σήμερα 18 Μαρτίου στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης, ωστόσο ματαιώθηκε λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της "Σούπερ Λίγκας". Το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" επικοινώνησε σήμερα το πρωΐ με τα γραφεία της ΕΠΣΑ και πληροφορηθήκαμε ότι στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί έντονος προβληματισμός τόσο για την εξασφάλιση μιας σύντομης ημερομηνίας όσο και για γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, υπάρχει και ο θεσμός του Πανελληνίου Ερασιτεχνικού Κυπέλλου, ο οποίος πιέζει για την έγκαιρη ολοκλήρωση των επιμέρους Τελικών και την ανάδειξη των κυπελλούχων των Ενώσεων που θα μετάσχουν στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρόνια σου πολλά, Γιάνναρε Πιλάβη !

  Γιάννης Πιλάβης (Σεπτέμβριος 2016) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης ) Γενέθλια είχε χθες ο "καγκελάριος" - "ετζεβίτ"...