Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Συνεχίζει το "ΑΙΓΑΛΕΩ"

Κυκλοφόρησε το φύλλο Μαρτίου της μηνιαίας τοπικής εφημερίδας "ΑΙΓΑΛΕΩ", που εκδίδεται στην πόλη μας ανελλιπώς από το Φεβρουάριο του 1985. "Ψυχή" της εφημερίδας είναι ο ιδρυτής και διευθυντής της Αιγαλιώτης δημοσιογράφος και πρώην αθλητής στο ερασιτεχνικό τμήμα του ποδοσφαίρου του Αιγάλεω Α.Ο. Γιώργος Καφετζής, γιος της ζωγράφου Μαρίας Καφετζή. Αθεράπευτα κομμουνιστής, αλλά και άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής, εραστής του πολιτικού διαλόγου, σκεπτόμενος όσο ελάχιστοι, με τις "εμμονές" του φυσικά, όπως όλοι μας, συνεχίζει μια δύσκολη πορεία στον τομέα της ενημέρωσης και τα καταφέρνει περίφημα.



Τον συνδράμουν στο εγχείρημά του εδώ και χρόνια η σύντροφος του, δημοσιογράφος Ρένα Παπαπαναγιώτου, ο οικονομολόγος Γιώργος Μπούτρης, ο θυμόσοφος αρθρογράφος Μιχάλης Αρθούνας, ο υπογράφων κ.α. Εσχάτως στο δυναμικό των συνεργατών εντάχθηκε ο δραστήριος ελεύθερος επαγγελματίας Παναγιώτης Νικολάτος και ένα εξαιρετικό νέο παιδί, ο Πάτρικ Έντουαρντ Ευθυμιάδης που με τα ρεπορτάζ του και τα βίντεο που αναρτά στο Youtube, έχει δώσει μια νέα πνοή στην έκδοση.


Την εφημερίδα στηρίζουν, εδώ και χρόνια, με διαφημίσεις τους ο φοροτεχνικός και πρόεδρος του περιβαλλοντικού-πολιτιστικού συλλόγου Αιγάλεω "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" Βασίλης Βασιλειάδης, οι Αιγαλιώτες ζαχαροπλάστες Δημήτρης Κόσμιος-Θεόδωρος Κόμσιος κ.α. επαγγελματίες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει συνεχώς ο Γ. Καφετζής, η εφημερίδα απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται ουσιαστικά για το περιεχόμενό της και δεν ξεφυλλίζουν απλώς τις σελίδες της. Δε χαϊδεύει αυτιά, λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δε χαρίζεται σε κανέναν, ενώ φιλοξενεί κάθε άποψη, ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί επιμένει σε καιρούς χαλεπούς, με πίστη στην αλήθεια και στην αντικειμενική ενημέρωση.

1 σχόλιο:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...