Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τριαντάρισε το "ΑΙΓΑΛΕΩ"!!!

Τεύχος 335 - Φεβρουάριος 2015
Κρατώ στα χέρια μου το φύλλο υπ' αριθμόν 335 της τοπικής, μηνιαίας εφημερίδας "ΑΙΓΑΛΕΩ" του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Καφετζή, που, όπως ο ίδιος ομολογεί σε επισήμανσή του στην πρώτη σελίδα "αναρωτιόμαστε αν πραγματικά έχουμε βγάλει τόσα φύλλα, ή μάλλον πότε τα βγάλαμε!" Το γεγονός πάντως είναι ότι στις 20 Φεβρουαρίου 2015 συμπληρώνονται ακριβώς τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου, ιστορικού φύλλου του εντύπου (φωτό κάτω δεξιά).

Στο λήμμα της εφημερίδας, στην διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια "Βικιπαίδεια" αναφέρεται χαρακτηριστικά:



Τεύχος 1 - 20 Φεβρουαρίου 1985
"Η εφημερίδα Αιγάλεω ιδρύθηκε το 1985, όταν ο εκδότης της Γιώργος Καφετζής αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κενό στον τομέα «αντικειμενική ενημέρωση» στο Αιγάλεω, μια πόλη 100.000 περίπου κατοίκων. Η έκδοση τοπικής εφημερίδας ήταν στόχος που είχε βάλει από τα 14 του χρόνια, το 1973, όταν δημοσιογραφούσε στο εκδιδόμενο στο Αιγάλεω «Ελεύθερον Βήμα Δυτικής Αττικής». Τελικά, τα κατάφερε μετά από 12 χρόνια, το 1985. "

Ευχόμαστε στο φίλο Γιώργο η εφημερίδα του να μακροημερεύσει και να γιορτάσει μελλοντικά την επέτειο των σαράντα, πενήντα και... όπου φτάσει ετών της!!!

1 σχόλιο:

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναφορά σου. Είσαι ο μόνος που αναφέρθηκε στην επέτειο τής εφημερίδας μας, δημόσια, και από τους λίγους πολίτες που ξεχωρίζουν από τη μάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...