SAVE EGALEO

Τα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας του Αιγάλεω Α.Ο. (2009-10)

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Έκοψαν την πίτα τους οι "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου"

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε, πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 εντός του Δημοτικού Άλσους Αιγάλεω και παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των "Φίλων του Πυριτιδοποιείου". Της κοπής προηγήθηκε ανάγνωση και έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού του συλλόγου.

Τιμήθηκε με απονομή βραβείου ο διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω κ. Γεώργιος Λαμπρόπουλος, ως εκπρόσωπος της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας, για τη λειτουργία του «Κοινωνικού – Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου».



Ακόμη, ανακοινώθηκε η απόφαση για διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου για την ερχόμενη Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο του άλσους και από ώρες 10:00 π.μ. έως και 3:00 μ.μ.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μυστακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννα Χριστόγλου, Νικητάκης και Φίλης, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της πόλης (Κωνσταντίνος Σάμιος, Κυριάκος Μπατσάρας, Αντώνης Παργανάς), ο διευθύνων σύμβουλος του "Ι.Λ.Ο.Α." Γιάννης Περράκης, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και κινήσεων ("Ρήγμα στα Δυτικά", "Αλληλεγγύη στα Δυτικά") της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η «κατάρα» της Formula 1

  Μ. Σουμάχερ Μοιραία παιχνίδια της τύχης σκιάζουν τον ορίζοντα του πιο δημοφιλούς μηχανοκίνητου σπορ. ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης...