Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Έκοψαν την πίτα τους οι "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου"

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε, πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 εντός του Δημοτικού Άλσους Αιγάλεω και παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των "Φίλων του Πυριτιδοποιείου". Της κοπής προηγήθηκε ανάγνωση και έγκριση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού του συλλόγου.

Τιμήθηκε με απονομή βραβείου ο διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω κ. Γεώργιος Λαμπρόπουλος, ως εκπρόσωπος της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας, για τη λειτουργία του «Κοινωνικού – Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου».



Ακόμη, ανακοινώθηκε η απόφαση για διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου για την ερχόμενη Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 στο χώρο του άλσους και από ώρες 10:00 π.μ. έως και 3:00 μ.μ.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μυστακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιάννα Χριστόγλου, Νικητάκης και Φίλης, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων της πόλης (Κωνσταντίνος Σάμιος, Κυριάκος Μπατσάρας, Αντώνης Παργανάς), ο διευθύνων σύμβουλος του "Ι.Λ.Ο.Α." Γιάννης Περράκης, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και κινήσεων ("Ρήγμα στα Δυτικά", "Αλληλεγγύη στα Δυτικά") της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...