Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ανοικτή επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου, ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο. κ. Αλέξης Κούγιας φέρεται να σχεδιάζει τη δημιουργία δεύτερου ποδοσφαιρικού συλλόγου, παράλληλα με το επίσημο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. και τον οποίο σκοπεύει να δηλώσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας 2014-15, κάνοντας χρήση του Α.Φ.Μ. άλλου σωματείου ("Πατραϊκός" ή "Παναχαϊκή 2005") το οποίο έχει στην κατοχή του.


Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος δήλωσε: «Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη του κόσμου του Αιγάλεω (σ.σ. αναφέρεται στο αποτέλεσμα της πρόσφατης ψηφοφορίας σύμφωνα με το οποίο η πλειοψηφία των φιλάθλων του Αιγάλεω αποφάσισε η ομάδα να συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών και όχι στη Β΄ Εθνική) και η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α’ Αθηνών και μάλιστα θα δούμε πως θα την ενισχύσουμε αγωνιστικά για να ανέβει στη Γ’ εθνική.
Όμως οι φίλοι του συλλόγου στο Αιγάλεω θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν δυο ομάδες, τόσο αυτή του Αιγάλεω στην Α’ Αθήνας, όσο και μια άλλη στην Β’ εθνική, αυτή την Ακαδημία Αιγάλεω»
Το ερώτημα που, αβίαστα προκύπτει, είναι:
Σε ποιαν από τις δυο αυτές ομάδες (εφόσον φυσικά υλοποιηθεί η ανωτέρω εξαγγελία του κ. Κούγια) θα δοθεί Παραχωρητήριο Χρήσης του δημοτικού μας γηπέδου "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω;;;

2 σχόλια:

  1. Παιδιά, μόνο ένα Παραχωρητήριο Χρήσης μπορεί να εκδοθεί; Κι αν ναι, ο κάτοχός του απαγορεύεται να παραχωρεί με τη σειρά του στην άλλη "αδελφή" ομάδα το γήπεδο; (Εννοείται, με πρόβλεψη να μην παίζουν την ίδια ώρα/μέρα και οι δύο). Επίσης, όταν είχε ο Α.Ο. Αιγάλεω το παραχωρητήριο, πως γινόταν και χρησιμοποιούσαν και άλλες άσχετες ομάδες το "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από όσο ισχύει, το δημοτικό γήπεδο παραχωρείται προς την ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. κατά παράδοση, λόγω της ιστορικής επιτυχούς της πορείας από το 1968 που εγκαινιάσθηκε το στάδιο. Περιστασιακά παραχωρήθηκε και σε άλλες ομάδες (π.χ. Ιωνικός Νικαίας, Εθνικός Πειραιώς) αλλά αυτές αποτελούσαν έκτακτες περιπτώσεις. Το πρόσφατο παράδειγμα με τον Ηλυσιακό της περιόδου 2008-09 ήταν σκανδαλώδες και η άδεια ουδέποτε επίσημα δόθηκε, καθώς το παραχωρητήριο ανακλήθηκε. Δε νοείται να υπάρχουν δυο ομάδες του Αιγάλεω Α.Ο. στην ίδια πόλη και ως εκ τούτου είναι αδιανόητο να δοθεί παραχωρητήριο και στις δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...