Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου


«Παλαίμαχοι Αιγάλεω-Παναθηναϊκού» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω.
 
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22-04-2013 ο Φιλανθρωπικός Αγώνας για την οικονομική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αιγάλεω και ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών - Αθλητών Παραγόντων, μεταξύ των παλαιμάχων Αιγάλεω και Παναθηναϊκού.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το συμβολικό εισιτήριο του αγώνα διατέθηκαν εξολοκλήρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Μιλτιάδου 4, Πλατεία Δαβάκη, 2105902082) το οποίο στηρίζει πλέον των 400 άπορων οικογενειών με είδη διατροφής πρώτης ανάγκης, ένδυσης και ιματισμού.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς, ο οποίος παραβρέθηκε στον αγώνα, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, για τη διάθεσή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στην προσπάθειά του να ανακουφίσει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης και εξήρε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους στις δύσκολες μέρες που διάγει η Τοπική Κοινωνία του Αιγάλεω. Με την ευκαιρία του αγώνα, ο Δήμαρχος Αιγάλεω παρότρυνε όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σε είδη διατροφής πρώτης ανάγκης για να ενισχυθούν και τις Άγιες ημέρες του Πάσχα οι άπορες οικογένειες που φροντίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Δ.Σιγάλα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Λ.Σκλαβούνος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γ.Τόλης και μέλη της Δημοτικής Ομάδας. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 6-3 υπέρ των παλαιμάχων Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...