Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Δραστηριότητες κοινωνικού παντοπωλείου


ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

            Στις 29 Μαρτίου 2013 το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διέθεσαν σε 150 οικογένειες, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είδη ιματισμού και ένδυσης. Τα είδη αυτά είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τις προσφορές πολιτών. Οι μεγάλες και ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων κατοίκων του Δήμου δε περιορίζονται μόνο σε είδη διατροφής και για αυτό το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσπαθεί να βρίσκεται κοντά τους καλύπτοντας όσες περισσότερες από τις ανάγκες τους του επιτρέπει η δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

 Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια των δύο μεγάλων δράσεων που υλοποιήθηκαν μέσα στο Μάρτιο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο κατά τις οποίες διανεμήθηκαν συνολικά 2.500 λίτρα ελαιόλαδο και 2000 κιλά τροφίμα πρώτης ανάγκης σε περισσότερους από 800 άπορους και οικονομικά ασθενείς πολίτες.

Στις προσπάθειες αυτές το Κοινωνικό Παντοπωλείο χρειάζεται αρωγό όλους όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν από το υστέρημα της καρδιάς τους για τους συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται στην καθημερινή επιβίωση. Οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι συνεχόμενες και διαρκείς.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γνωρίσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών κοινωνικά οικογενειών και -αν το επιθυμούν- να καταθέσουν την προσφορά τους σε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα ή άλλα είδη καθημερινής διαβίωσης, απευθυνόμενοι στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Μιλτιάδου 4 (Πλατεία Δαβάκη)

Δευτέρα και Τετάρτη 10.00-13.00, Πέμπτη 17.00-19.00

Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αιγάλεω: Ελλησπόντου 7 & Μ. Μπότσαρη

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.00-13.00

Τηλ. επικοινωνίας: 2105697900 - 2105902082                  

           

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...