Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Έκοψαν την πίτα τους οι "Φίλοι"!

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία, παρόλη τη βροχή και το κρύο, έγινε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη λίμνη του άλσους στο Μπαρουτάδικο, η κοπή της πίτας του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ".

Παρέστησαν και έκοψαν κομμάτι απο την πίτα ο κος Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Λάμπρου, Δημήτρης Μπίρμπας, Γιάννα Χριστόγλου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Περράκης (που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση), Γιάννης Κληρονόμος και Κώστας Σάμιος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος των παλαιμάχων Αιγάλεω Δημήτρης Παπαιωάννου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Βασιλειάδης έθεσε -"επ ευκαιρία"- τα θέματα του συλλόγου αλλά και της πόλης μας στους παρισταμένους (αξιοποίηση του άλσους με σεβασμό στη Φύση, με φύλαξη, με προσέλκυση του δημότη, δημιουργία κινηματογραφικής λέσχης δωρεάν, προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου με ποδηλατόδρομους στο κέντρο, κλπ).

Κατόπιν μαζί με τον κόσμο ήπιαν ένα ποτό για τη νέα χρονιά και ανανέωσαν το ραντεβού με προγραμματισμό δράσεων, βιβλιοπαρουσιάσεων, μουσικών εκδηλώσεων κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...