Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

"Έφυγε" το γελαστό παιδί!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου έφυγε από κοντά μας ένας πολύ αγαπητός συμπολίτης. Ο περιπτεριούχος της Πλατείας Εσταυρωμένου  Γιάννης Νασιόπουλος, μόλις στα 51 του, δεν είναι, δυστυχώς, πια μαζί μας.

Γελαστός, αθλητικός, πανέξυπνος, καλαμπουρτζής, ενημερωμένος για όλα, θα μας λείψει πολύ, αλλά φυσικά θα λείψει πολύ περισσότερο στους αγαπημένους του, καθώς αφήνει πίσω του τον πατέρα, τη σύζυγο και τα δυο τους βλαστάρια.

Η κηδεία του αείμνηστου φίλου Γιάννη θα γίνει αύριο Σάββατο στον "Εσταυρωμένο" και ο εκλιπών θα αναπαυτεί στο Γ΄ Νεκροταφείο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, ΚΑΛΟ σου ΤΑΞΙΔΙ Γιάννη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...