Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Εθελοντική αιμοληψία στην "Ιερά Οδό"

Ανακοίνωση της διοίκησης του τμήματος καλαθοσφαίρισης Αιγάλεω Α.Ο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω «Ιερά Οδός», σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Αιμοδοσίας και το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία που πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα αριθ. 53 στο Αιγάλεω, απέναντι από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αιγάλεω (τηλ. 2105903518).

Αναντίρρητα, η αιμοδοσία αποτελεί πράξη με ισχυρό συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο. Αποτελεί πράξη σπουδαίου αξιακού φορτίου. Πράξη που εκδηλώνει ευγενή αισθήματα φιλαλληλίας, διάθεσης συμμετοχής, ανθρωπισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Παρακαλούνται οι φιλαθλοι της ομαδος μας, οι φίλοι, οι φίλες και οι συγγενείς τους, όλοι και όλες που μπορούν να αιμοδοτήσουν, να στηρίξουν με θέρμη την εθελοντική αυτή δράση, η οποία είναι πλούσια σε συμβολισμό, σε υψηλές αξίες, σε ανιδιοτελή προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Είναι μια καλή ευκαιρία ν’ αρχίσουμε τη δράση μας, ως νέα ομάδα, ως εθελοντικό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, με τις μικρές μας δυνάμεις, από τη γειτονιά μας, από το Αιγάλεω, την προσεχή Κυριακή. Ας βρεθούμε όλοι και όλες εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρόνια σου πολλά, Γιάνναρε Πιλάβη !

  Γιάννης Πιλάβης (Σεπτέμβριος 2016) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης ) Γενέθλια είχε χθες ο "καγκελάριος" - "ετζεβίτ"...