Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Στηρίζουμε στην πράξη τις ανάγκες των συμπολιτών μας


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ : Στηρίζουμε στην πράξη τις ανάγκες των συμπολιτών μας

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012 και 09:00 έως 15:00  στα Super Market της πόλης μας «Ημέρα Αλληλεγγύης», με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.
Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε τη δράση μας και για να στηρίξετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.
Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, με ευαισθησία, ανθρωπιά και πνεύμα αλληλεγγύης, να στηρίξουμε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...