Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο "Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης" στην "Ιερά Οδό"!

Έθελξε τους ακροατές της εκδήλωσης για την παρουσίαση του κόμικς "ΠΟΡΤΙΕΡΟ Μάκης Ροδίτης", ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας κ. Τάκης Ντουντούμης (φωτό) με την ομιλία του, χθες βράδυ στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ".

Ο αειθαλής Τάκης, ενεργός και ενημερωμένος πολίτης με πλούσια-πολυετή συμμετοχή στα κοινά, προέβη (εκτός χειρογράφου) σε μια εμπεριστατωμένη ομιλία με διασυνδέσεις του περιεχομένου του περιοδικού, σε σχέση με την τοπική κοινωνία και το αθλητικό γίγνεσθαι, εντυπωσιάζοντας τους πάντες, με την ευφράδεια, τη διορατικότητα και τις γνώσεις του, που φυσικά δεν εγκλωβίζονται στο επιμέρους πεδίο του ποδοσφαίρου.

Χαιρετισμό προς τους προσκεκλημένους της βραδιάς απεύθυνε ο -απών για λόγους ανώτερης βίας- εκδότης των τριών πρώτων τευχών του πονήματος κ. Νίκος Ζώης, ενώ ο γράφων και δημιουργός του κόμικ μίλησε για τους σκοπούς της έκδοσης, τις επιδιώξεις και τα όνειρά του, αναλύοντας το λόγο που τον οδήγησε να ασχοληθεί με το σχεδιασμό και την υλοποίηση ποδοσφαιρικών ιστοριών με κοινωνικές προεκτάσεις, προκειμένου να προσφερθούν στη νεολαία υγιή πρότυπα συμπεριφοράς, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του εκδότη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι λογοτέχνες εκπαιδευτικοί  κ.κ. Παναγιώτης Χατζηαντώνογλου και Κωνσταντίνος Δάλκος, οι συγγραφείς κα Μαρία Βαμβακοπούλου και Παναγιώτης Πλαφουτζής, πολλά από τα μέλη της "ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ" (απουσίασε για λόγους υγείας ο πρόεδρός της κ. Αντώνης Παργανάς), ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" κ. Βασίλης Βασιλειάδης  (που είχε την ευγένεια να φιλοτεχνήσει ένα όμορφο κεραμικό με τη μορφή του ήρωα του κόμικ), ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του "Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω" κ. Γιάννης Περράκης, ο γραμματέας της "Ανάπλασης" κ. Στέλιος Βασιλειάδης και αρκετοί φίλαθλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...