Για κάθε είδους άθλο!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" προβάλει κάθε σημαντικό επίτευγμα, αντλώντας τα θέματά του από την παγκόσμια ιστορία, τα σπορ, τις τέχνες και γενικότερα από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η δική σας συμμετοχή (με σχόλια στις αναρτήσεις) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμά σας στη διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας. Φιλικά, Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησαν οι δοκιμές παικτών στο Αιγάλεω

Με τη διεξαγωγή προπονήσεων, κατά τις οποίες δοκιμάζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα, ξεκίνησε ανεπίσημα, από χθες η νέα αγωνιστική χρονιά στο Αιγάλεω. Τα τεστ αυτά γίνονται στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και θα συνεχισθούν και αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ.

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου αρχίζει και επίσημα η αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου με την πραγματοποίηση της "πρώτης" συγκέντρωσης των αθλητών και την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού, ενόψει της νέας περιόδου.

Μάλιστα, το "παρών" θα δώσει, μεταξύ άλλων, ο παλιός σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Παντελής Τσάπος, μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια, που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και ανυπομονεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, έστω και προπονούμενη.

Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω αναμένεται να προσέλθουν μαζικά στην εκδήλωση της πρεμιέρας, προκειμένου να ενθαρρύνουν ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικούντες, στη νέα φετινή προσπάθεια του συλλόγου της πόλης μας για διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κούβα, Οκτώβριος 1962: Ο Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών!

Εφημ. "Ελευθερία" (πρωτοσέλιδο της 23ης Οκτωβρίου 1962) Η κρίση των πυραύλων και ο άθλος της αποτροπής ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματ...