Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΡΕΤΡΟ: Το υπέροχο ξεκίνημα του 1984

Μαγική εικόνα αποτέλεσε για το Αιγάλεω το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής ημέρας της περιόδου 1984-85, όπως γράφουμε σχετικά στο σημερινό "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ".

Η ομάδα της πόλης μας, η οποία τελικά υποβιβάσθηκε άδοξα λίγους μήνες αργότερα, φιλοξένησε υπό συνθήκες καύσωνα, στο Δημοτικό μας Στάδιο την ΑΕΚ του Βεντσλ Χάλαμα, η οποία ήταν πολύ ενισχυμένη και ποντάριζε να περάσει ένα ξεκούραστο απόγευμα.

Πεισματωμένοι από τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν εκ των προτέρων χαμένους, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη έδωσαν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους και κατόρθωσαν να μην ηττηθούν (0-0). Ήταν μια εντυπωσιακή αναμέτρηση, που κύλισε μεν με υπεροχή της "Ένωσης", αλλά και με τους Αιγαλιώτες στον αντίποδα, να δείχνουν απαράμιλλο σθένος, περιορίζοντας τους ακριβοπληρωμένους αντιπάλους τους.

Μάλιστα ο νεοαποκτηθείς σέντερ μπακ του "Σίτι" Παναγιώτης Σκόνδρας εξουδετέρωσε πλήρως τον περίφημο Χόκαν Σάντμπεργκ στο ντεμπούτο και των δυο τους για την ελληνική Α΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...