Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Το Αιγάλεω απέκτησε το Δημήτρη Ζωγραφάκη!

Όπως μας ενημέρωσε προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας του Αιγάλεω κ. Γιώργος Γιανναράκης, το "Σίτι" απέκτησε τον 33χρονο πολυσύνθετο μέσο Δημήτρη Ζωγραφάκη, έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να προσφέρει πολλά στην προσπάθεια του συλλόγου της πόλης μας για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1978 στην Καβάλα, ο ύψους 1,83 μ. Ζωγραφάκης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Σε ηλικία 20 ετών μεταγράφηκε στην Ξάνθη, με την οποία αγωνίσθηκε στην Α΄ Εθνική από το 1998 έως και τον Ιανουάριο του 2005, συμπληρώνοντας 120 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και επιτυγχάνοντας 10 τέρματα.

Ακολούθως, έπαιξε στον ΠΑΟΚ (λαμβάνοντας μέρος σε αναμετρήσεις του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ), στον Πανιώνιο, στην κυπριακή ΑΕ Κυτίου, στον Ιωνικό Νικαίας, στην Καβάλα, στη βουλγαρική Βίχρεν Σαντάνσκι, στην Κυρήνεια και στους Νέους Δραπετσώνας.

Η προετοιμασία του Αιγάλεω.

Το ραντεβού με τον αγιασμό για τη νέα περίοδο ορίσθηκε για τις 6 Αυγούστου στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Δέκα ημέρες αργότερα, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η διοίκηση του ΑΙΓΑΛΕΩ εύχεται σε όλο το φίλαθλο κόσμο ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...