Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αλλάζει ριζικά το ρόστερ του "Σίτι"

 (γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα στην ομάδα, επαναφέροντας το άριστο κλίμα που επικρατούσε την περίοδο 2010-11 (φωτό), είναι ο πρόεδρος του συλλόγου της πόλης μας κ. Γιώργος Γιανναράκης. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, προσελήφθησαν δυο σοβαροί προπονητές (Μαυρομάτης-Βάλβης) και καταρτίσθηκε ήδη ο προγραμματισμός της χρονιάς, με στόχο το νοικοκύρεμα σε όλους τους τομείς.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα, ενώ προσδοκίες υπάρχουν για την προσέλκυση ορισμένων χορηγών, που θα τονώσουν τα οικονομικά του σωματείου. Στο καθαρά αγωνιστικό πρόσωπο, απομακρύνθηκαν ήδη τα πλέον "βαρύγδουπα" ονόματα (Τσιρογιάννης, Τζανετάκος κ.α.) ενώ το βάρος δίνεται στα νέα παιδιά.

Παράλληλα, οι Ακαδημίες σχεδιάζονται εκ νέου, υπό την εποπτεία του Λεωνίδα Δαμουρά, με φιλοσοφία το χαμηλό κόστος εγγραφής και συνδρομής, έτσι ώστε, σύντομα να αναδειχθούν από αυτές τα νέα ταλέντα που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Αισιοδοξία επικρατεί στο φίλαθλο κόσμο του "Σίτι", που για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να αποτελέσει το "κρυφό χαρτί" και να συνεισφέρει τα μέγιστα για την κατάκτηση του στόχου της επανόδου στη Γ΄Εθνική.

Στον αντίποδα, προβληματισμός επικρατεί για τον καθορισμό των ομίλων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (το Αιγάλεω πιθανότατα δε θα τοποθετηθεί με συλλόγους άλλων ποδοσφαιρικών Ενώσεων, πλην αυτών της ΕΠΣΑ), καθώς τα επαρχιακά σωματεία (ειδικά αυτά της Κρήτης) διαμαρτύρονται για τη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση και ζητούν ο αριθμός των ομίλων να περιορισθεί στους οκτώ αντί έξι που έχει ήδη εξαγγελθεί. Μόνιμος "βραχνάς" για τους περισσότερους αποτελεί η οικονομική δυσπραγία που ταλανίζει την πλειονότητα των ομάδων, αφού και η Πολιτεία από τη μεριά της αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...