Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Οι νέοι προπονητές του "Σίτι"

O Μάρκος Μαυρομμάτης
(φωτό "apollonistis")
Δυο παλιούς γνώριμους, δυο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και νυν προπονητές, προσέλαβε ο Γιώργος Γιανναράκης για να καλύψει το κενό στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω, το οποίο δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Κριστόφ Βαζέχα. Ο λόγος για τον παλαιό διεθνή μέσο Μάρκο Μαυρομμάτη που θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, έχοντας στο πλευρό του σαν βοηθό τον Πάρη Βάλβη, έναν παίκτη που ξεκίνησε από τα τσικό του "Σίτι" (και συγκεκριμένα τις "Ακαδημίες" του Σάββα Παπάζογλου) για να ανδρωθεί αθλητικά, φορώντας την κυανόλευκη φανέλα.

Ο  Μαυρομμάτης έκανε μεγάλη καριέρα σαν παίκτης, κύρια με τα χρώματα του Απόλλωνα Αθηνών κατά τη δεκαετία του ΄80, ενώ υπήρξε στέλεχος και του Αιγάλεω από το Δεκέμβριο του 1985 μέχρι το Δεκέμβριο του 1988, συμπληρώνοντας 70 συμμετοχές και 6 γκολ στα πρωταθλήματα της Β΄ και  Γ΄ Εθνικής. Τα τελευταία χρόνια ασκεί επιτυχώς την προπονητική, με θητεία σε αρκετούς συλλόγους της Football League, της Football League 2 και του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (Βύζας Μεγάρων, ΑΟ Χανίων κ.λ.π.)

Ο Πάρις Βάλβης
(πηγή gazetta.gr)
Ο Βάλβης έπαιξε στην ομάδα της πόλης μας από τον Ιανουάριο του 1990 έως τον Ιανουάριο του 1997 και αναδείχθηκε σε έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, με 49 γκολ σε 215 επίσημες εμφανίσεις για τα πρωταθήματα της Β΄ της , Γ΄και της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ακόμη, αγωνίσθηκε στον Πανσερραϊκό, στον Εθνικό Πειραιώς και σε άλλες μικρότερες ομάδες, ενώ σαν προπονητής εργάσθηκε σε αθηναϊκά σωματεία, με τελευταία του συνεργασία αυτή στον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής.

Και οι δυο αυτοί τεχνικοί χαίρουν γενικά εκτίμησης για το ήθος, τις γνώσεις και την εργατικότητά τους και πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...