Για κάθε είδους άθλο!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" προβάλει κάθε σημαντικό επίτευγμα, αντλώντας τα θέματά του από την παγκόσμια ιστορία, τα σπορ, τις τέχνες και γενικότερα από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η δική σας συμμετοχή (με σχόλια στις αναρτήσεις) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμά σας στη διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας. Φιλικά, Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, στις 7:45 μ.μ. παρουσιάζεται στο Αιγάλεω ένα νέο βιβλίο, αφιερωμένο στα εικονογραφημένα περιοδικά της δεκαετίας του ΄70 και του ΄80. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω ("Ι.Λ.Ο.Α."), επί της οδού Δημαρχείου 33.

Το βιβλίο έχει τίτλο "Τα περιοδικά που αγαπήσαμε" και σε αυτό, οι δυο συγγραφείς -πέρα από τη βιβλιογραφικήσυνεισφορά- καταθέτουν παράλληλα και τη δική τους ιδιαίτερη άποψη γύρω από τα εικονογραφημένα έντυπα μιας παιδικής ηλικίας που αναπολούν με νοσταλγία και ρομαντισμό, όπως άλλωστε κάθε αγόρι και κάθε κορίτσι της γενιάς τους.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Γιάννης Περράκης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Μουσείου "Ι.Λ.Ο.Α." και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" κ. Βασίλης Βασιλειάδης.

Το βιβλίο των κ.κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη και Γιώργου Πολ Παπαδάκη θα προλογίσει ο κ. Κυριάκος Κάσσης, γνωστότατος ποιητής, λογοτέχνης και εικαστικός καλλιτέχνης.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα με τσικουδιά και αναψυκτικά, στο χώρο του Μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κούβα, Οκτώβριος 1962: Ο Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών!

Εφημ. "Ελευθερία" (πρωτοσέλιδο της 23ης Οκτωβρίου 1962) Η κρίση των πυραύλων και ο άθλος της αποτροπής ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματ...