Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, στις 7:45 μ.μ. παρουσιάζεται στο Αιγάλεω ένα νέο βιβλίο, αφιερωμένο στα εικονογραφημένα περιοδικά της δεκαετίας του ΄70 και του ΄80. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω ("Ι.Λ.Ο.Α."), επί της οδού Δημαρχείου 33.

Το βιβλίο έχει τίτλο "Τα περιοδικά που αγαπήσαμε" και σε αυτό, οι δυο συγγραφείς -πέρα από τη βιβλιογραφικήσυνεισφορά- καταθέτουν παράλληλα και τη δική τους ιδιαίτερη άποψη γύρω από τα εικονογραφημένα έντυπα μιας παιδικής ηλικίας που αναπολούν με νοσταλγία και ρομαντισμό, όπως άλλωστε κάθε αγόρι και κάθε κορίτσι της γενιάς τους.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο κ. Γιάννης Περράκης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Μουσείου "Ι.Λ.Ο.Α." και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" κ. Βασίλης Βασιλειάδης.

Το βιβλίο των κ.κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη και Γιώργου Πολ Παπαδάκη θα προλογίσει ο κ. Κυριάκος Κάσσης, γνωστότατος ποιητής, λογοτέχνης και εικαστικός καλλιτέχνης.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα με τσικουδιά και αναψυκτικά, στο χώρο του Μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομη ιστορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

( του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη ) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εκθαμβωτική διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς κινηματογραφικού φεστι...