Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει στο Κλειστό!

Ο δημοφιλής Αιγαλιώτης τραγουδιστής και πρώην μπασκετμπολίστας του "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος" και του "Αιγάλεω Α.Ο." κ. Χρήστος Χολίδης θα πατήσει ξανά το παρκέ του "Σταύρος Βενέτης", την Παρασκευή 9 Μαρτίου, από ώρα 8:00 μ.μ.. Αυτή τη φορά όμως δεν θα φορά την αθλητική του εμφάνιση, αλλά θα κρατάει το μικρόφωνο και θα τραγουδά αφιλοκερδώς όλες τις γνωστές του επιτυχίες, για την ενίσχυση του συλλόγου.

Καλούνται όλοι οι Αιγαλιώτες, φίλαθλοι και μη, να παραστούν στη συναυλία, η οποία γίνεται με ανιδιοτελή κίνητρα από έναν καλλιτέχνη, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα τη μεγάλη του αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και διακρίθηκε, πρώτα σαν καλαθοσφαιριστής και σήμερα ως περφόρμερ.

  • Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία του Αιγάλεω Α.Ο. (Δημαρχείου 58), καθημερινά, από τις 4:00 μ.μ. Κόστος 12 ευρώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...