Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Το απεχθές χρέος" παρουσιάστηκε στο Αιγάλεω

Γ. Τόλιος-Β. Βασιλειάδης-Γ. Αργείτης-Δ. Σπανού
Έγινε με επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γ. Τόλιου "Το απεχθές χρέος", υπο την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ", την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Π.Κ. του Δήμου μας "Γ. Ρίτσος".

Το πάνελ των ομιλητών της εκδήλωσης αποτέλεσαν ο συγγραφέας, ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης πρόεδρος του συλλόγου, μέλος του Δικτύου για μιά εναλλακτική οικονομική πολιτική στην Ευρώπη και της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους σαν συντονιστής, ο Αιγαλιώτης καθηγητής Μακροοικονομίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γ. Αργείτης και η κυρία Δέσποινα Σπανού, μέλος της Διοίκησης της ΑΔΕΔΥ.


Ο Γ. Τόλιος ανέλυσε τις δυνατότητες οικονομικής πολιτικής εκτός Ευρωζώνης αλλά εντός της ΕΕ. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για την μεταβολή της ισοτιμίας δραχμής/δολλαρίου απο 30 προς 1, σε 300 προς 1. "Κατα τη διάρκεια της κύλησης στο δεκαπλάσιο δεν προέκυψαν προβλήματα όπως τα σημερινά και η μετάβαση ήταν ομαλή", τόνισε.
Ο Γ. Αργείτης αφού έκανε κριτική στο μνημόνιο, μίλησε για το ρίσκο μιάς άλλης πολιτικής.
Η Δ. Σπανού έβαλε την κοινωνική διάσταση της κρίσης αλλά και την πολιτική. "Με ισχυρές κυβερνήσεις φτάσαμε εδώ" είπε "ενώ για πολλά θα μπορούσαν και μπορούν ακόμα να διαπραγματευτούν".

Οι ομιλητές απάντησαν και σε πολλές ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από το ακροατήριο. Γενικά, ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, που πρόσφερε πολλά σε όλους τους παρισταμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...