Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

"Ρελάνς" του Αιγάλεω με Μπαλάσκα

Στην απόκτηση του 27χρονου "στράϊκερ" της Νέας Ιωνίας Κώστα Μπαλάσκα (φωτό από http://www.zonews.gr), ο οποίος πέρσι αναδείχτηκε 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, προχώρησε η διοίκηση του Αιγάλεω, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Γιώργου Ζουρίδη, στο "ΦΩΣ των Σπορ".

Κατά το ρεπορτάζ, ο Μπαλάσκας, που φέρεται μάλλον ως η τελευταία μετεγγραφική προσθήκη στο ρόστερ του "Σίτι", μετά τη δήλωση του τεχνικού Θωμά Κουρκούνα ότι το έμψυχο δυναμικό κρίνεται πλήρες, αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου Γιώργου Γιανναράκη και πιστεύεται ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...