Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Έδειξε τα "δόντια" της η ΑΕ Αιγάλεω!

Με το εντυπωσιακό 5-0, η ΑΕ Αιγάλεω συνέτριψε το Σάββατο εκτός έδρας τα Πετράλωνα, πιστοποιώντας ότι είναι η πιο φορμαρισμένη, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, ομάδα του 3ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Αθηνών (ΕΠΣΑ), όπου μετέχει φέτος.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή πλέον θέτει σαν άμεσο στόχο του τον τίτλο και φυσικά την επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία, όπου έπαιζε συνεχώς τα τελευταία χρόνια, διεκδικώντας κάποια στιγμή την προαγωγή του για τη Δ΄ Εθνική.

Στο χθεσινό ματς, τα τέρματα της νίκης του Αιγαλιώτικου συλλόγου πέτυχαν, με "χατ-τρικ" ο έξοχος Τζαβέλας (στα 14ο, 30ο κια 65ο λεπτά), ο Κοτσαμπάς στο 76΄και ο Κολοκοτρώνης στο 82΄.
Στο 44ο λεπτό οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν πέναλτι, αλλά ο υψηλόσωμος πορτιέρο της ΑΕ Αιγάλεω Δημήτρης Διαμάντης, με υπέροχη εκτίναξη, απέκρουσε τη μπάλα, διατηρώντας το απαραβίαστο της εστίας του.

Η σύνθεση: Διαμάντης, Καλογερόπουλος, Αρχολέκας (46΄ Αρχοντούλης), Γεωργακόπουλος, Πούλιος, Λάνι, Τζόμπε, Σκοσολέτης (61΄ Μαρούσης), Τζαβέλας (69΄ Κοτσαμπάς), Κολοκοτρώνης, Πιστόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...